Крадели куфари от влакове, едната го правела преди това и в още

...
Крадели куфари от влакове, едната го правела преди това и в още
Коментари Харесай

Осъдиха три българки в Англия, задигнали вещи за 14 000 паунда

Крадели куфари от влакове, едната го правела преди това и в още 5 страни

Три български гражданки бяха наказани в Англия за серия от обири на куфари от влакове, в които е имало движимости за общо 14 000 паунда. Надежда Иванова, Мариана Петрова и Гина Калчева са били хванати, откакто в един от отмъкнатите от тях багажи е имало айпад, екипиран с устройство за следене. Така той е бил открит в хостел в Нюкасъл, където трите били отседнали. Чрез обзор на записи от камери за видеонаблюдение проверяващите са открили и други обири на нашенките от хора, пътуващи с влакове по източното крайбрежие на Англия.

При една от тях те са отмъкнали движимости за 5000 паунда и четири паспорта на семейство, на което следва полет до Южна Корея. След като вземат скъпите неща, те захвърлят въпросния куфар в двора на черква до жп гара. При различен случай крадат багаж на студентка от университета в Дърам за 2000 паунда, която се е прибирала от почивка в Китай.

42-годишната Иванова се признава за отговорна по обвинявания за четири обири и е наказана на 27 месеца затвор. Присъдата на 30-годишната Петрова е за две години с две години изпитателен период и полагане на 150 часа безплатен труд. Също толкоз ще би трябвало да се труди гратис в интерес на английското общество и 22-годишната Калчева, която е наказана на 8 месеца с година изпитателен период. По време на делото излиза наяве, че Петрова е правила обири и в Австрия, Дания, Испания, Франция и Полша.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР